keskiviikko 23. lokakuuta 2013

23.10.2013 Deming

Tämä auto oli odottanut ehkä liian kauan polttoainetta?


Tämän  päivän harmina on ollut oikean jalan polvi. Se kipeytyi eilen iltapäivästä ja ajattelin että se hoituisi yön aikana pois. Ei hoitunut. Eilen alkanut navakka vastatuuli jatkui koko päivän eikä helpottanut varmaankaan asiaa. Koitin päivän aikana tehdä sen minkä voin ja osasin, lopputulos ei ollut kovin rohkaiseva.  Koitan syödä buranaa vaikka vatsani ei siitä tykkää ja voidella volttarea ja katson, mikä on aamulla tilanne.
Muutoin päivässä ei ollut vikaa.  Aurinkoinen päivä niin kuin jo pitkään, loivaa ylämäkeä, nousua kuitenkin alle 300 m koko päivän aikana.  Laajaa autiomaata. Alan ymmärtää sitä henkilöä, joka oli ajanut autolla täällä ja varoitteli autiomaasta. Tätä on nyt riittänyt. Onneksi en tiedä juurikaan, millaista on edessäpäin. Voihan se olla, että vielä 2 seuraavaa viikkoa on tällaista. Mutta ajan mielelläni, jos paikat vain ovat kunnossa.
Suomessa koulutetaan lähihoitajia. Nyt olisin kyllä sellaisen kaukoparantajan tarpeessa?


1 kommentti:

annex kirjoitti...

Onko tuo sama rasitusvamma, joka on ennenkin vaivannut? Autiomaassa lienee lämmintä, jos polvi siitä pitää. Milloin sinulla on viimeksi ollut lepopäivä? Alamäki tai lepo polvelle varmaan parasta olisi. Liftaa sopivan auton kyytiin ja lepää?