sunnuntai 20. lokakuuta 2013

20.10.2013 Willcox

Tässä esimerkki siitä "vekistä", jota todellakaan en rakasta. Tänäänkin sitä oli aika pitkän matkaa.Koitin jakaa tätä taivallustani eilen illalla ja sattui niin, että nuo majapaikat olivat taas hieman hankalasti. Edellinen paikka oli niin aikaisin, että en sinne oikein viitsinyt jäädä ja tänne taas piti ajaa toista tuntia pimeässä. Päivä oli raskaampi kuin eilen, vaikka matkaa kertyi vain 165 km, matkaan sisältyi nyt nousuja yli kilometrin.  Olen nyt ajanut neljässä päivässä 605 km joten päätin pysähtyä huomiseksi tähän. Tämä on isompi kylä kuin seuraavan päivämatkan päässä ja saan hieman huoltaa itseäni  ja vaatteitani.
Oli niin kaunis pikkukirkko, että piti palata takaisin ottamaan kuva.


Aamulla lähdin suhteellisen alhaalta,  reilut 400 m, sitten noustiin vähitellen 1200 m:n, laskettiin 900 m:n ja taasen noustiin 1500 m:n ja tämä yöpaikka on 1200 m:n paikkeilla. Kaktuksia ja aavikkoa. Ensimmäisen puolen päivää jouduin välttelemään päätietä, sitten sille pääsi pyörällä ja suunnistus yksinkertaistui.  Tucsonin jälkeen ajoin jonkin avaruus- ja ilmailumuseon sivuitse, todella suuri määrä kaikenlaisia härveleitä. Näin aavikolla muutoinkin useampaan otteeseen paljon lentokoneita ja museota vastapäätäkin oli jokin lentokoneiden ”hautausmaa”.
Kun pelloille lasketaan kasteluvettä, linnut tuevat nauttimaan siitä suurin joukoin. Nyt on pää niin tyhjä, että taidan laittaa sen tyynylle ja katsoa, löytyykö aamulla joitakin viisaampia ajatuksia. 

Ei kommentteja: