perjantai 1. syyskuuta 2017

Häämatka Pariisiin?

Parisuhteeni Marikaan muuttui viime kesänä uuden talomme siunaustilaisuuden yhteydessä avioliitoksi. Muutama viikko tilaisuuden jälkeen Marika tuumasi sunnuntailenkillä, että jos tekisimme häämatkan Pariisiin, pyöräillen. Siitä on kulunut nyt reilu vuosi ja tänään matkaa on taittunut ensimmäiset noin 100 km. Ihan hyvä matka, ainakin Marikan pyöräilyt ovat tältä kesältä jääneet aika vähäisiksi ja minäkin olen viimeisen kuukauden keskittynyt mustikkaan ja piharakennuksen perustusten tekemiseen.

Kuva Reisjärvellä hotellihuoneemme ikkunasta. Päivällä vallinnut  sade on tauonnut.


Olen toki aikaisemminkin saanut pyöräillä Marikan kanssa. Espanjassa, tovin Mexikossa ja pari vuotta sitten Venetsiasta Latviaan. Nyt reitti on Helsinkiin, laivalla Saksaan (jos saamme liput) Hollannin ja Belhian kautta Ranskaan. Kovin tiukkaa aikataulua emme halunneet tehdä, Marikan loma on kuukauden mittainen. Olisi mukava katsella pari päivää rauhassa Pariisia ennen kotiinpaluuta. Siitä on 8 vuotta kun sen läpi pyörällä ajoin.

Tänään ajoimme pääosin vesisateessa mutta myötätuulessa. Matka päättyi Reisjärvelle hyvillä mielin. Kaikki tuntuu toimivan, vaikka edellisestä täyspkkauksilla ajosta onkin jo aikaa.

Jos jaksan niin koitan kirjoittaa tähän blogiini matkastamme lähinnä sen takia, että tällaiseen matkaan olisi mielestäni hyvinkin monella mahdollisuus. Jos joku saisi kipinän? Itse sain aikoinaan kipinän myös toisen (Matti Rämön) pyörämatkasta. Kiitos hänelle. 

Ei kommentteja: