sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Jyväskylään.

Lauantai- ja erityisesti sunnuntaiaamut ovat olleet minulle mieluisia ajettavia. Tämä sen  takia, että liikenne on useimmiten hiljainen. Niin tänäkin aamuna. Matka Viitasaarelta Jyväskylän suuntaan jatkui 4-tietä (E75). Iltapäivällä kyllä sitten liikennettä olikin senkin edestä. Sää oli ihanteellisin mahdollinen syyskuun alun sääksi. Aurinko paistoi, lähes tyyntä ja lämpöä iltapäivällä 15-16C.
Viimeiset aamusumun rippeet Hännilänsalmessa.
Olen ollut hieman huolissani Marikan jaksamisesta. Hän ei ole pitkiä lenkkejä tämän kesän mittaan ajellut. Tänään oli lisäksi matkalla vaihtelevaa maastoa. Nousuja kertyi 102 km:n matkalle jonkin verran. Mutta hyvin hän jaksoi. Energiat olivat hieman vähissä Hirvakseen saavuttaessa, mutta ruokailun jälkeen taas matka maistui. Meidän pitäisi kuitenkin ajaa yhtä kyytiä helsinkiin ja se on kyllä vastoin ajatuksiani. Aloitusviikolla ensimmäinen lepopäivä saisi olla 4. päivän jälkeen (viimeistään). Mutta katsotaan, miten käy, laivalippua en uskalla vielä varata.

Rakas matkakumppanini odottelee minun maisemakuvauksieni ajan.
Tulimme illan pintaan Jyväskylään ja majoituimme Omena-hotelliin aivan keskustassa. Iltaruoka on nautittu ja pehmeä vuode odottaa. Huomenna on tarkoitus ajella Joutsan suuntaan.


Vanha kivisilta Viitasaarella.


Ei kommentteja: